På Studenthuset Driv kombinerer de like godt det de omtaler som høstens to høydepunkter på én og samme kveld; oktoberfest og halloweenfest. Det hele starter med oktoberfest i kafeen lørdag klokken 21, før resten av huset åpner klokken 23, når også halloweenfesten dras i gang.

Driv kan blant annet friste med gratis ansiktsmaling, både i Bodega på Campus, og i kafeen på Driv. I tillegg blir det kåring av beste kostyme, så de som har tenkt seg på Driv lørdag oppfordres til å kle seg i sitt skumleste, mest horrible kostyme. Studenthuset kan for øvrig by på musikk fra DJ Jurassic, DJ Koazt, DJ Sagitario og DJ NiFEM.

Frister med premier

Også Salsademika satser på en skikkelig halloweenfest til helga. Her blir det festligheter både for barn og voksne. Fra klokken 12 til 15 lørdag blir det fest for barna, før dørene åpnes for de voksne klokken 21. Her kan Salsademika friste med musikk fra DJ Rafael og salg av mat og drikke. Gjestene oppfordres til å kle seg i skumle kostymer.

Hos Rogers inviteres det, i samarbeid med neste års russekull, til det de omtaler som en heidundrende Halloween-fest. Det hele går av stabelen lørdag fra klokken 22 og DJ Lasse P vil stå for musikken. Her vil kveldens beste kostymer premieres med alt fra Oslo-weekend, til romantisk middag for to og konsertbilletter.

Rogers er imidlertid ikke den eneste uteplassen i byen som arrangerer halloweenfest på lørdag. Også No. 24 inviterer til fest i anledning Halloween. Her starter festlighetene klokken 22 og No. 24 kan friste med gratis inngang til alle som kler seg ut, før kveldens beste kostyme blir kåret.

Compagniet satser også på å feire Halloween med en skikkelig fest i år. Her starter festlighetene klokken 21, der DJ YKW sørger for dansbar musikk.

På The Edge feires Halloween både restauranten Kitchen&Table og i hotellets skybar.

- Alle er hjertelig velkomme, sier hotellsjef Øyvind Alapnes.

Barnas halloween

Det er ikke bare i sentrum det arrangeres halloweenfest. Også Tønsnes ungdomshus inviterer til fest førstkommende lørdag i regi av Ulfstind sitt A-lag. Klokken 22 åpner dørene og også her blir det kåringer av beste kostyme, der det ifølge arrangøren vanker fine premier på vinnerne.

LLH Troms klinker til med halloweenfest lørdag. Festen finner sted på nye Swingeriet i Seminarbakken fra klokken 21, der DJ X står for musikken. Selv om det er valgfritt med kostyme, lover arrangøren at beste kostyme vil premieres.

Kulta i Tromsdalen er også med på å feire Halloween. På Kulteateret blir det fra klokken 14.30 lørdag arrangert aktiviteter for barn mellom 6 og 11 år, før det blir aktiviteter for barn og unge mellom 12 og 17 år i tidsrommet 18.30 til 22. Også foresatte er velkommen på arrangementet, der alle oppfordres til å stille i kostyme.

Polaria markerer i likhet med flere andre Halloween. Her skjer imidlertid ikke feiringen før på søndag. Da vil det mellom klokken 12 og 14 være halloweentema på Polaria med skumle overraskelser. De som har kledd seg ut vil være med i trekningen av et barneårskort for 2016.

På Scandic Ishavshotel arrangerer Røde Kors Ungdom halloweenfest for flyktninger, asylsøkere og vanskeligstilt norsk ungdom som faller utenfor samfunnet. Arrangementet, som har fokus på å forhindre ensomhet, går av stabelen mellom klokken 20 og 23 på lørdag. Her vil det blant annet bli servert taco.