Som en følge av Tollpost Globes beslutning om å legge ned skipstrafikken fra sør, vil tungtrafikken langs den mye omstridte veien øke. Isaksen mener en slik økning er uholdbar.

Les også: 6000 nye vogntog på vegene

– Det er 21 år siden jeg mistet min mor og min lillebror, og på den tiden har trafikken økt betraktelig mens veien bare forringes mer og mer for hvert år som går, forteller hun.

Uhyggelig

Isaksen jobber til daglig på kiosken like ved E8, og hun forteller at hun ser biler stå i kø utenfor kioskens vindu etter trafikkulykker,

– Jeg kjenner jeg får frysninger langs ryggen bare av å tenke på det. Det er uhyggelig å stå her og ikke vite om det er noen man kjenner og om det har gått bra eller ikke. Man står nærmest i andakt, forklarer hun.

– Usikkerheten og dødsulykkene har blitt en del av hverdagen. Det skal ikke være sånn, men vi klarer oss enn så lenge, sier hun.

Etterlyser handlekraft

Isaksen mener noe burde ha blitt gjort med veien for lenge siden, og at de utallige millionene som har blitt brukt i utredninger godt kunne ha blitt brukt på ny vei.

– Det er uforståelig at det ennå ikke har blitt gjort noe med veien, og enda mer utrolig at tungtrafikken nå øker før en ny veiløsning er på plass, være det seg bru på vestsiden eller østlig trasé, sier Isaksen og avslutter:

– Jeg frykter at det vil føre til enda flere ulykker.