Cecilie (27) ble lam etter trafikkulykke - nå advarer hun alle mot å bruke mobilen ulovlig mens de kjører

Cecilie Bjørndal (27) endte i rullestol etter en grusom trafikkulykke som 19-åring. Nå ønsker hun at tromsøværinger kan lære av hennes historie og slutte å bruke mobilen mens de kjører.

trafikkoffer: Som 19-åring fikk Cecilie Bjørndal livet snudd på hodet etter at en lastebilsjåfør styrte med mobilen istedenfor å følge med på veien. Nå prøver hun å få folk til å skjønne konsekvensene av å taste på mobilen mens man kjører bil.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

pluss

I 2009 havnet Cecilie Bjørndal og moren i en alvorlig ulykke. Hjemme i Ålesund sto de stille i et kryss da en uoppmerksom lastebilsjåfør som tekstet på mobilen mens han kjørte, dundret inn i bilen deres bakfra i rundt 70 km/t.