Gilbert raser mot politikernes granskingskrav – kan selv bli gransket

SV og Sp krever gransking av UNN. Det har fått det til å koke over for Mads Gilbert og andre tillitsvalgte. Tirsdag ettermiddag innkalte de til pressekonferanse der de slakter politikernes granskingskrav.

PRESSEKONFERANSE: Mads Gilbert sammen med hovedtillitsvalgt i Fagforbundet, Marianne Johnsen (fra venstre), foretakstillitsvalgt i Fagforbundet, Rigmor Frøyum, og Monica Fyhn Sørensen, hovedtillitsvalgt i Norsk sykepleierforbund. Foto: Lars Johnsen 

pluss

Bak et bord i syvende etasje i Breivika sitter klinikkoverlege ved akuttmedisinsk avdeling, Mads Gilbert, forbundsleder og hovedtillitsvalgt i Fagforbundet, Marianne Johnsen, foretakstillitsvalgt og Fagforbundet-medlem Rigmor Frøyum og hovedtillitsvalgt i Norsk Sykepleierforbund, Monica Fyhn Sørensen. På den andre siden av bordet ligger notatblokker og mikrofoner klare.