Fredag brøt politiet opp døra deres. Mandag fikk paret ny dør og en regning på 20.470 kroner.

Mandag morgen møtte Charlotte Lange opp på politistasjonen som avtalt for å snakke om erstatning for døra politiet brøt opp før helga. – Jeg venta en time, men fikk beskjed om bare å dra hjem igjen.

ny dør: Fredag brøt politiet opp feil dør da de lette etter en mistenkt i en pågående etterforskning. Mandag formiddag var et firma i full sving med å sette inn ny dør hjemme hos Charlotte Lange.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

pluss

Fredag kveld kom huseier Karo Hassan og samboer Charlotte Lange hjem til rekkehuset sitt på Skattøra. Døra var ødelagt og to skruer var brukt for å skru døra fast i dørkarmen. De ringte politiet for å melde fra om det som så ut som et innbrudd, og fikk beskjed om at det var politiet som hadde vært der.