Gregersen startet begge kampene mot Granada i 8-delsfinalen. I Budapest torsdag ble det bare med 45 minutters spill. Frykten spredte seg blant MFK-supporterne da kristiansunderen ble igjen i garderoben etter første omgang og måtte erstattes av Sheriff Sinyan.

– Det skal gå bra

Rett etter kampslutt avdramatiserer han situasjonen overfor Rbnett.

– Det skal gå bra med landslagssamling. Jeg reiser til Marbella nå i natt, så får vi se de neste dagene. Jeg er positiv og fysioterapeuten er positiv, skriver Gregersen i en sms.

Stian Gregersen i duell med Granadas Jorge Molina på Puskas Arena. Foto: Laszlo Balogh / AP

Heller ikke Erling Moe tror det er snakk om en alvorlig skade.

– Nei, jeg kan ikke si at han er skadet. Han ble stiv, om det går an å si det, i lysken, så jeg tror dette vil bli ok. Jeg ville ikke bruke en innbytter etter at det var spilt bare ti minutter av andreomgang, så jeg bestemte meg for å gjøre det etter halv tid.

– Tror du det går bra med landslagssamlinga?

- Jeg tror det. Jeg har egentlig ikke fått sjansen til å snakke med det medisinske apparatet. Jeg håper det, men jeg må sjekke det først, sa Erling Moe til Rbnett etter kampslutt.

Medisinsk koordinator Lars Håvard Sæbø melder at MFKs manuellterapeut Rune Roksvåg undersøkte Gregersen i Budapest torsdag kveld.

– Det var litt stivhet i en lyske som gjorde at han gikk av. Stian reiser til Marbella fredag morgen og tilslutter seg landslaget, sier Sæbø.

Tre VM-kvalifiseringskamper

Stian Gregersen ble tatt ut på landslaget for første gang i fjor høst. Da ble han skadet i Europa-møtet borte mot Arsenal og meldte forfall til det som seinere ble nødlandslagets samling. Denne uka ble han tatt ut i Ståle Solbakkens første tropp som landslagssjef.

Troppen samles i Spania nå. Norge skal spille VM-kvalifiseringskamper mot Gibraltar 24. mars, Tyrkia 27. mars og Montenegro 30. mars.