Haavi sto bak målene som ga 1-1 og 2-1. Den avgjørende fulltrefferen kom ti minutter før slutt. 25-åringen ble servert av toppscorer Guro Reiten og dunket ballen i nettaket.

Helt på tampen trygget Ingrid Kvernvolden seieren da hun satte inn gjestenes tredje scoring for dagen. Hun hadde akkurat kommet innpå og fikk nettsus med sitt aller første spark på ballen.

Pent

Karina Sævik ga nedrykkstruede Kolbotn ledelsen etter 33 minutter. LSK slo tilbake bare noen minutter etterpå da Haavi satte inn utligningen etter et vakkert angrepsspill. Reiten spilte fram en perfekt stikker, og alene med keeper var Haavi iskald.

Et uavgjortresultat ville i praksis gjort LSK-jentene til seriemestere, men i teorien ville Avaldsnes fortsatt hatt muligheten til å ta igjen laget fra Romerike. LSK har en klart bedre målforskjell enn serietoeren.

Tangering

Med sitt fjerde seriegull på rad tangerte LSK Kvinner rekordrekken til Trondheims-Ørn (1994-1997). De gulsvarte vant sitt første ligamesterskap i 2012. Med unntak av Stabæks triumf året etter har Lillestrøm-laget vært uslåelig i toppen av norsk kvinnefotball.

LSK har vunnet 17 av 20 kamper. De tre resterende har endt med to uavgjort og ett tap. Det er to runder igjen av sesongen.

Kolbotn har fortsatt en jobb å gjøre for å berge plassen. Laget står med ni poeng og ligger bare poenget foran Grand Bodø på kvalifiseringsplass. Medkila ligger på sisteplassen med sine fem poeng.

Karina Sævik ga nedrykkstruede Kolbotn ledelsen etter 33 minutter. LSK slo tilbake bare noen minutter etterpå da Haavi satte inn utligningen.

Med sitt fjerde seriegull på rad tangerte LSK Kvinner rekordrekken til Trondheims-Ørn (1994-1997).