– Jeg kan love at det blir et forrykende show som folk vil huske, sier The dge-direktør Øyvind Alapnes da iTromsø prøver å lokke hemmelighetene ut av ham.

Det er for såvidt en offentlig hemmelighet at Röyksopp og Violet Road vil være hovedattraksjonene på åpningsfesten. Alapnes vil imidlertid ikke bekrefte eller avkrefte line up-en for kvelden.

Taus om artistlisten

– Jeg er faktisk hindret i så si noe om artistene som skal opptre, men bortsett fra at kvelden vil avsluttes av et spektakulært DJ-show, sier han.

At det blir en storslått fest er det liten tvil om. Å være et Stordalen-hotell forplikter...

LES MER: Stordalen feiret vannet på The Edge

– Petter har satt en veldig høy standard for slike fester og vi kan ikke gjøre det dårligere i Tromsø, sier Alapnes.

Når gjestene går hjem torsdag morgen skal de ha fått oppleve noe helt unikt, sier Alapnes. Det skal ikke spares på noe, lover han.

– Folk skal si WOW! når de kommer inn, sier Alapnes.

1.000 gjester

The Edge vil være Tromsøs største konferansehotell, og for å ”teste” ut kapasiteten er det invitert nesten 1.000 gjester til åpningen.

– Selvfølgelig kommer Petter Stordalen og hans kone Gunhild. Dessuten kommer Lasse Kjus og Ole Kristian Furuseth, sier Alapnes.

Hva de to sistnevnte skal gjøre i Tromsø vil han imidlertid ikke ut med.

– Det vil bli klart i løpet av kvelden. Mer vil jeg ikke si, sier han.

Flest fra Tromsø

Brorparten av gjestelisten har imidlertid tromsøadresse.

– Det er representanter for byens næringsliv og representanter fra kulturlivet i Tromsø. Hvem som kommer vil dere se på festen, sier Alapnes.

Åpningsfesten vil være en test på hotellets potensiale.

– Vi får testet ut og vist fram hva slags arrangement som kan holdes her - både når det gjelder underholdning, mat og størrelse på arrangement, sier han.

Og fortsetter.

– Vi har sterkt fokus på at det skal være en fest. Det vil ikke være som et bryllup med 20 lange taler - det skal være full fart hele kvelden, sier han.

LOVER FEST: Hotelldirektør Øyvind Alapnes på The Edge Foto: INGRID ARONSEN