Tromsø-bar nominert til gjev pris – hadde over 200 artister på scenen i fjor

Bastard Bar i Tromsø, med sin kapasitet på 100 publikummere, konkurrerer med storheter som Live Nation om å bli kåret til «Årets helårsarrangør».
Bastard Bar 
        
            (Foto: Ronald Johansen)

Bastard Bar  Foto: Ronald Johansen

Det er interesse- og kompetanseorganisasjon Norske Konsertarrangører (NKA) og deres medlemmer som har nominert og skal stemme fram vinnerne av Arrangørprisen 2019.

Det er fem nominerte i hver av de tre kategoriene, som er Årets festival 2018, Årets nykommer 2018 og Årets helårs­arrangør 2018.

Sterke nominerte

I sistnevnte kategori er Bastard Bar nominert sammen med Live Nation, Perfect Sounds Forever, Parkteatret og Folken.

– Ganske sjukt at lille Bastard Bar i Tromsø regnes som topp fem helårsarrangører i landet, vi setter utrolig pris på nominasjonen. 2018 var et fantastisk år for oss, med 169 dager med live musikk og over 200 artister/band på scena. Dette er mye takket være våre gode samarbeidspartnere og arrangørgrupper: The North Country Fair, Fanden I Troms, KAOS Music og Cat Collective, skriver baren på sin Facebook-side.

Rekordmange bidrag

Det kom ifølge Norske Konsertarrangører inn rekordmange bidrag, mens nivået på nominasjoner aldri har vært høyere.

– Mange arrangører jobber iherdig med sosialt entreprenørskap, inkludering, mangfold, tilgjengelighet, innovasjon og teknologi, sier daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal, i en uttalelse.

Vinnerne blir offentliggjort på prisutdelingen 1. mars, under by:Larm i Oslo.