Flere norske hiphop-klassikere klare for Driv

Disse spiller konsert på studenthuset i høst.

VETERANER: Klovner i Kamp startet opp i 1994, og ble lagt på is i 2006. 16. august gir Alis, Fingern og Dansken Tromsø et sjeldent besøk. 

nyheter

I helgen slapp Studentsamfunnet Driv sitt foreløpige høstprogram. Konsertgjengere kan fra 10. august se fram til en variert miks av norsk rock, indie og hiphop, samt den amerikanske jazzpianisten Cory Henry.

INDIE: Anne Lise Frøkedal er tidligere kjent fra band som Harry’s Gym og I Was a King. 11. oktober spiller hun på Driv som soloartist. 

– Vi er svært fornøyd med vårt foreløpige høstprogram, der vi har booket flere av de mestselgende norske rapartistene gjennom tidene, til en av de hotteste navnene innenfor indie og folkedans, forteller Drivs PR- og markedsleder, Ildri Jørgensen.

Mye hiphop

XO PLANET: RSP & Thomax koloniserer Driv 17. november. 

I høstens artistutvalg virker det som at særlig hiphop-fansen får kvoten sin oppfylt, da både Klovner i Kamp, Joddski og RSP & Thomax skal gjeste studenthuset i løpet av oktober og november.

– Hiphop er veldig i vinden nå, og vi har fått mange forespørsler om det. Klovner i Kamp spiller få konserter, så vi er fornøyd med at de kommer innom Tromsø, sier Jørgensen.

Lover mer rock

For dem som foretrekker litt flere innslag av gitarer, byr Driv også blant annet på indiefavoritten Frøkedal, samt travertrioen Bigbang.

HAN FAR: Jørgen Nordeng AKA Joddski «laiser» det opp 13. oktober. 

Jørgensen forteller at både Studentsamfunnet og Debutuka har flere godbiter på lur. Tre av dem vil avsløres 12. juni.

– Vi har fått flere kommentarer fra enkelte som savner litt mer rock på programmet. Ett av bandene som vil slippes i neste uke er et nordnorsk band som har gjort det veldig bra de siste månedene.

Her er programmet:

• Cory Henry & The Funk Apostles (Jazzfestivalen) – 10. august

• Klovner i Kamp (Debutuka 2018) – 16. august

• VIRKELIG – 15. september

• Frøkedal – 11. oktober

• Joddski – 13. oktober

• TRKRN – 20. oktober

• RSP & Thomax – 17. november

• Bigbang – 15. desember