– De som ønsker det spicy får det, forsikrer Azaouzi.
Det har i det siste dukket opp flere nye spisesteder i Tromsø, og en av nykommerne er Cous, som åpnet 17. mai i år.
Eieren selv tror veksten av restauranttilbud er at tromsøværinger spiser oftere ute nå enn før.
– Jeg trenger bare å se på meg selv for å se at det stemmer, sier Azaouzi.
LES OGSÅ: Trøndernes favoritt åpner i Tromsø (For abonnenter)
Variert meny
På menyen finner man klassiske retter som pizza, pasta og burger, men tilbyr også en tradisjonell tunisisk lammegryte servert med couscous.
– Jeg prøver å ha noe alle liker, uten at menyen blir for stor. Etter hvert vil jeg utvide tilbudet av tunisisk mat, blant annet med flere forretter, sier Azaouzi.
– Hovedtanken er at maten skal ha høy kvalitet, men til en grei pris, forteller han.
LES OGSÅ: Tromsørestaurant i ny kåring: – Hadde den ligget i Oslo, ville den vært en av hovedstadens beste
Enkelt og rustikt
Azaouzi forteller at han har jobbet i restaurantbransjen i mange år, men Cous er hans første egne restaurant.
– Det er fint å drive eget, men det blir mye å gjøre når man skal både være kokk og servitør, forteller Azaouzi.
Lokalet er spartansk og åpent innredet, med rustikke tremøbler.
– Dette er min stil – helt enkelt.
LES OGSÅ: Knoll og Tott avvikler i sentrum (For abonnenter)