Retail Nord AS har Shellstasjonene i Tromsdalen, på Vollan og på Finnsnes. Seieren er eier og daglig leder Ronny Berglund naturligvis svært fornøyd med.

– Prisen betyr at vi er blant dem som gir «top performance» i hele verden, forteller han.

Land og regioner

Konkurransen deles inn i land og regioner, og Retail Nord AS kom på andreplass i Norge. De er de eneste på pallen som representerer Nord-Norge.

Bensinstasjonene i Tromsdalen, på Finnsnes og på Vollan driftes av Retail Nord AS, men har en samarbeidskontrakt med Shell.

Fransk feiring

I helgen var Berglund og Susanne Lydersen, driftssjef hos Retail Nord AS, i Paris for å motta – og feire – prisen. Topp tre i hvert deltakende land får være med på feiringen.

– Det var en stor feiring, med over 1.000 ledere fra ulike Shell-stasjoner. Over 60 land var representert på samlingen, sier Berglund.

Kriterier

Han forteller at det er en rekke kriterier som skal oppfylles for å motta en slik pris.

– Det er først og fremst kundeopplevelse vi måles på. Da brukes alt fra Shells mystery shoppers til spørreundersøkelser vi ber kunder svare på på nettet, sier Berglund.

Vekst

Også vekst i butikken og på drivstoffsalg spiller inn. Stasjonen vinner en plakat som bevis på seieren – samt Paris-turen.

– Vi har nå satt opp prisplakaten i butikkene, og de ansatte er klar for en real feiring i juni. Vi skal på tur til Sommarøy, og da blir det nok litt hæler i taket, sier Berglund og ler.

Ansattes pris

Berglund understreker at prisen tilhører de ansatte på stasjonen.

– Det er butikksjefene og hver enkelt ansatt som virkelig utgjør forskjellen, sier han.

– Det viktigste er at kundene er fornøyde og kommer tilbake, og det er den jobben de ansatte gjør, roser Berglund.

foto
PRYDER BUTIKKEN: Denne plakaten pryder nå veggen på bensinstasjonen, som bevis på at de er en av verdens beste Shellstasjoner.