– Ja, det var en tabbe. En åpenbar tabbe. Jeg mener den riktige løsningen er omkamp. Vil sannsynligvis ikke skje, sier Liverpool-manager Klopp på en pressekonferanse, gjengitt av lokalavisen Liverpool Echo.

– Av det jeg husker, har noe slikt aldri skjedd. Det er hvorfor jeg mener det bør bli spilt en omkamp, fortsetter tyskeren.

Liverpool ble frarøvet en scoring mot Tottenham lørdag på stillingen 0–0. Luis Diaz scoret, men ble dømt offside. Han var i en onside-posisjon, men avgjørelsen ble likevel ikke omgjort.

Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen mot Tottenham lørdag. Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / NTB

Den engelske dommerforeningen har innrømmet i ettertid at det var en feil fra deres side.

– Vil klubben komme med en formell forespørsel om en omkamp?

– På dette tidspunktet går vi fremdeles gjennom den informasjonen vi har tilgjengelig, sier Klopp.

Den innflytelsesrike The Times-kommentatoren Henry Winter mener på sin side at Klopp bommer grovt når han ber om en ny runde i ringen mot Tottenham.

«Du kan ikke gjennomføre en omkamp. Da ville alle managere bdt om det. (...) Klopp har gjort mye for fotballen, med sitt drama, sin glede og suksessen han har fått. Men å be om en omkamp er latterlig», skriver Winter på X.

Også den anerkjente skribenten Philippe Auclair mener Klopp rett og slett tar feil.

«Det vil bare nøre opp under flammene på en absurd liksom-debatt, som blir holdt i live av konspirasjonsteoretikere», skriver han.

Tirsdag ble kommunikasjon innad i dommerteamet offentliggjort, som du kan se og høre øverst i saken.

– Åh, faen, sier VAR-dommer Darren England da han innser at avgjørelsen er feil.

Tottenham vant kampen 2–1 etter et selvmål dypt inne i overtiden.

– Jeg er ikke sint på dem (dommerne), ikke i det hele tatt. Vi skal ikke gå etter dem. De gjorde en feil, og jeg er sikker på at de følte seg fryktelig den kvelden, sier Klopp.