Er din kropp et tempel, eller er den en nedtagget ruin? – Dette er et spørsmål som mange av dem som har bidratt med sin tatovering i konkurransen «Tromsøs verste tatovering», kan stille seg selv.

Da fristen for å melde sin tatovering på konkurransen gikk ut fredag 13. juli, hadde iTromsø mottatt nesten 50 bidrag. Nå er ti tatoveringer nominert og klar for nettavstemning.

Du kan stemme på vår Facebook-side, eller nederst i saken her.

Innsendte bidrag

Av de innsendte bidragene, var det mye å glede seg over, om man er av typen som digger ironiske «luddermerker», joviale isbjørner, SÆD på skuldra eller røde knallis-djevler på ryggtavla.

Vinner "ny" tatovering

I samarbeid med tromsøværing og mangeårig tatovør Terje With-Dahl på Tromsø Classic Tattoo i Skippergata, vil vinneren motta en «cover up» i premie, for å dekke over den gamle. Han mener de fleste tatoveringene blir enkle å skjule.

– Det virker å være veldig mange hjemmetatoveringer blant de innsendte bidragene. De er ofte lette å dekke over, men folk må huske på at de kan være direkte helsefarlig, sier Terje.

TATOVØR: Nå kårer iTromsø byens verste tatovering, og du kan vinne en «cover up» – altså en ny tatovering som skjuler den gamle – av tromsøværing og mangeårig tatovør Terje With-Dahl på Tromsø Classic Tattoo i Skippergata.

Terje mener uhygeiske hjemmetatoveringer kan føre til betennelser og i verste fall blodforgiftning.

De ti verste bidragene stammer heldigvis fra overlevende, men som har levd med den psykiske og sosiale belastningene av sine egne personlige tatoveringsuhell, og båret dem med seg gjennom livet.

– Nå bestemmer du

Nå gjør vi klar for nettavstemning, som vil vare fram til 30. juli, der du kan være med å bestemme hvilke tatovering som er Tromsøs verste, og som dermed vil gå inn i evigheten med en ekte «cover up» -tatovering signert Terje With-Dahl.

Slik stemmer du

Nettavstemningen varer fram til 30. juli.

Vinneren må være i Tromsø i første eller andre uka i august for å motta premie, samt være villig til å stille opp i avisen og dele tatoveringen med leserne.

Måtte den verste tatoveringen vinne.