Kandidatene

Mandag går fristen ut for å stemme bedriftene fram i årets konkurranse. Hittil har over 1.000 stemmer kommet inn i konkurransen.

Det har vært en travel uke på Helmersen.

– Det har vært helt overveldende. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Jeg merker også at medarbeiderne har vært ekstra glade og stolte den siste uka, sier innehaver Sindre Helmersen.

Han er spent på hvem som går av med seieren.

– Det er mange sterke kandidater. Vinner vi tar jeg det selvfølgelig som en stor anerkjennelse, men uansett er jeg stolt over at vi har blitt nominert for andre gang, sier Helmersen.

– Hyggelig

Sissel Kjær Ditlefsen på Brillehuset Tromsø er opptatt av at folk skal stemme fram butikken ut ifra fri vilje.

– Vi har fått hyggelige tilbakemeldinger. Det er klart at det kommer ikke så mange kunder innom butikken vår som for eksempel i en kolonialbutikk, men vi håper at kundene vi har og andre har stemt oss fram. Det er uansett utrolig hyggelig å bli nominert i seg selv, sier Kjær Ditlefsen

Plakat på pauserom

– Det har vært en utrolig hyggelig uke. Vi har fått masse tilbakemeldinger fra kundene våre som mener at vi bør vinne, og at de har stemt mange ganger. Det er skikkelig koselig at så mange bryr seg om butikken vår, sier Børge Svendsen, innehaver på Eurospar på Kvaløysletta.

På butikkens pauserom er det hengt opp plakat med huskelapp om å stemme.

– Vi er selvsagt veldig spente, men egentlig betyr det ikke så mye akkurat hvem som vinner. Det artigste er å få være nominert, det er en stor tillitserklæring å få, sier Svendsen.

Stemmefristen går ut mandag.